Om os

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge.

Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

I Kongeå Distrikt er alle vores ledere frivillige og ulønnede. Vi byder alle velkomne uanset oprindelse, sociale vilkår eller religion.

Vores formål at bidrage til, at børn og unge lærer at blive selvstændige, får en demokratisk livsholdning, tager medansvar og realiserer deres fulde potentiale.

Kongeå Distrikt er sammensat af 11 KFUM-spejdergrupper, fra Esbjerg, Vejen og Haderslev kommune.  

Kongeå distrikt fungerer som et samlingspunkt for 11 nærliggende grupper og bidrager til et større fællesskab mellem grupperne. I distriktet afholdes aktiviteter og arrangementer, som henvender sig til alle spejdere i alle aldre. Det kan være den årlige distriktsturnering, kurser og distriktslederaftenener.

KFUM-Spejderne giver børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden. Det gør vi ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber med liv og begejstring, som er attraktive for flere børn og unge. Det betyder, at den enkelte spejder føler sig stolt over og anerkendt for at gøre en forskel.

Billeder er fra KFUM Spejdernes hjemmeside