PL/PA

SÆT allerede nu et kryds i kalderen til PL/PA 2025 som bliver afholdt den 28/2-2/3 2025

Hvad er PL/PA?

PL/PA står for patruljeleder- & patruljelederassistent og er et kursus, som måske efter navnet henvender sig til spejdere med de nævnte titler.

Men NEJ, på vores kursus kan alle være med. Vi vil nærmere sige, at vi uddanner spejderne til at kunne være patruljeleder og patruljelederassistent. Det gør vi, fordi vi giver den enkelte spejder viden og ballast til at kunne gå forrest og vise patruljen vej gennem opgaver og udfordringer, hvortil de sammen, som patrulje, ender ved et fælles mål.


På kurset bliver deltagerne delt op i patruljer, som de skal arbejde i, hen over weekenden. Patruljerne har en så lille størrelse, at der er plads til, at alle kan komme med egne meninger og ikke skal være bange for, at skulle stå foran mange. For mange er det her den første tur, hvor de er alene afsted uden gruppen hjemmefra. Men bare rolig, kursus-staben er klar til at tage i mod DIG og hjælpe og guide dig igennem de instruktioner og opgaver, som weekenden byder på. PL/PA-staben glæder sig allerede…

Tag med og vi lover dig, at du kommer hjem med en kuffert fyldt med gode oplevelser og nye færdigheder, som du enten ikke kendte til eller som du er blevet meget bedre til.