Linien Ud Syd

ER DU KLAR TIL AT BLIVE UDFORDRET, FINDE NY INSPIRATION, MØDE ANDRE ILDSJÆLE, MÆRKE SPEJDERFÆLLESSKABET OG GENOPDAGE BETYDNINGEN AF ‘LEARNING BY DOING’? – SÅ ER LINIEN UD SYD LIGE STEDET FOR DIG!

Linien Ud Syd 2024 bliver afholdt på Stevninghus til 27-29 September

Så er Linien Ud Syd-staben ved at gøre klar til igen at invitere på et super kursustilbud.

Linien Ud Syd er et uddannelses- og kursustilbud for leder i hele landet. På weekenden kan du deltage på hele weekendkurser, der består af grenkurser og liniekurser, samt temakuser af forskellig varighed.

Linien Ud Syd er et uddannelses- og kursustilbud leder i hele landet. På weekenden kan du deltage på hele weekendkurser, der består af grenkurser og liniekurser, samt temakuser af forskellig varighed.

Linien Ud Syd 2024, bliver i weekenden 27. til 28. september 2024 – så afsæt allerede nu fredag og lørdag til at få fyldt op i din leder-rygsæk

Vi skal i år være på Stevninghus Spejdercenter, der ligger syd for Aabenraa

Vi gentager en del af sidste års grenkurser og så har vi lidt nyt og et større udvalg af kurser i støbeskeen.

Følg med på Facebook – Så snart vi kender det fulde program, vil det komme op her, samtidig med det lægges op i korpskalenderen.

Vi håber på stor tilslutning i år igen – sidste års 70 deltagere var vi rigtig glade for. Som førstegangstilbud, er det altid spændende hvor mange der vil lege med.

Vi satser på at blive endnu flere i år

Vi ses på Linien Ud Syd 2024