Staben 2024-2026

Dorte Kjeldsen – Distriktschef

Ansvar: Stabs- netværks- og topmøder. Distriktskalender, kontaktliste og Distriktsmøde m valg

Jeg har været spejder i mere end 30 år, med tilknytning til Skodborg, Peder Grib og Fole Grupper. Mit hjerte banker for ulveenheden, pop up event og målrettede projekter Jeg har været en del af distriktsstaben siden 2014

Anita Hansen – Distriktsassistent

Ansvar: Gruppekontakt, kraftcentre: Senior/familiespejd og Distriktsledermøder

Jeg har været en del af distriktsstaben siden 2020, og med en spejder erfaring som går mere end 30 år tilbage. i bl.a. Andst og Skodborg gruppe. Jeg har været med til at arrangere forskellige ungdomskurser, både for korpset og distriktet. 

Når jeg ikke har spejderuniformen på, så arbejder jeg som ergoterapeut på plejehjemmene i Haderslev. 

Lone Matzen – Distriktsassistent

Ansvar. Gruppekontakt & Distriktsturnering

Jeg har været spejder i mere end 30 år, med tilknytning til Skodborg, Lintrup Grupper. Mit hjerte banker for bæver og ulve, som jeg har haft størst tilknytning til. Jeg har været en del af distriktsstaben siden 2014.

Bjarke Feddersen – Distriktsassistent

Ansvar: DTU, ny hjemmeside

Jeg har været en del af staben siden januar 2023. Jeg har været spejder i 14 år, alle årene i Gørding-Vejrup gruppe. De seneste 5 års tid har jeg været leder, hovedsageligt hos ulvene, det er dem der fanger min interesse.

Anders Klitten-Jensen – Distriktsassistent

Ansvar: Fastlægges i juni

Jeg har været spejder siden 2005, alle år i Skodborg Gruppe.

Jeg er i dag leder for Junior- og trop spejderne og derudover er jeg aktivt medlem i den ene af gruppens Klaner hvor jeg også er enhedsleder.

Når jeg ikke er i uniformen, arbejder jeg som freelance lydtekniker rundt i hele landet.

Ditte Marie Brøndum Hansen – Distriktsassistent

Ansvar: Fast lægges i juni
Jeg har været spejder i efterhånden nogle år. Jeg laver en masse kurser uden for distriktet, og mit nyeste kursus jeg har været med på, er Roland 2. Derudover laver jeg bl.a. PL/PA, er med på diverse aktiviteter, både i distriktet og på landsplan, og har store fremtidige ambitioner for spejder. Bl.a. er jeg ved at oprette en roverklan i distriktet.

Line Boisen Staal – Distriktsassistent

Ansvar: Hjemmeside, facebook, nyhedsbrev, invitationer og agitere kurser m.v 

Jeg har været spejder i 23 år, voksede op i Fole gruppe og har været ulveleder syv år i Dalum gruppe. Hjemvendt til Jylland er jeg med i distriktsstaben siden 2020. Alt med ulveenheden, natur, krea og leg fanger min interesse. 

Lars Søgaard – Distriktskasser

Ansvar: Budget og regnskab, fremlæggelse af årsresultat ved Distriktsmødet m. valg.

Jeg har været spejder i 35 år, startede mit spejderliv i Holsted-Glejbjerg gruppen, men har de sidste 14 år mest været administrativ eller stab. Har været med i staben on/off siden Kongeå Distrikt blev dannet i 2003

Bjarne Ibsen – Revisor

Ansvar: Revidering af regnskab

Kommer fra Fole, hvor jeg har været leder gennem mange år. Varetager nu opgaven som revisor i distriktet og hos den lokale gruppe i Fole, så kan jeg stadig følge med i spejderarbejdet.

Niels Larsen – Revisor – deltids DTU

Ansvar: Revidering af regnskab

Efter 13 i Kongeå distrikt, som distriktschef, trådte jeg ud af staben i 2022 og påtog mig rollen som den ene af de to revisorer for distriktet. Jeg har dog ikke helt lagt alt arbejdet på hylden, da jeg fungerer som deltids DTU hvor jeg bistår i afviklingen af distriktets PL/PA-kursus.